Приемствеността ни дава сила, това пише във фейсбук профила си юристът

...
Приемствеността ни дава сила, това пише във фейсбук профила си юристът
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Ловеч от ГЕРБ Валентина Недялкова: Приемствеността ни дава сила

" Приемствеността ни дава мощ ", това написа във фейсбук профила си юристът Валентина Недялкова, която е претендент за кмет от - СДС за община Ловеч на идните локални избори. 

" ГЕРБ- се явява и на тези локални избори с цялостна листа претенденти за общински съветници. Това е моят екип. Редом до изявените имена, в него има и доста младежи. Приемствеността ни дава мощ.

Водач е Ирина Митева, от която аз ще черпя опит. Трети е лекарят по дентална медицина и водач на Георги Митев, някогашният регионален шеф Георги Терзийски е под номер 4, след него е Антон Долапчиев – номер 5, зооинженерът Андриана Младенова е под номер 6. Следват я чудесно познатите на генерации младежи в Ловеч учители – Иво Райнов // и Росица Маринова.

Логопедът Даниела Тодорова и специалистът по стопанска логистика Георги Карамишев са надлежно под номер 9 и 10. Още двама педагози има в тима на // - младият преподавател Петя Димитрова е под номер 11 и Детелина Карапетрова – 12 номер в листата. 13 и 14 номер са надлежно Даниела Ачкова и Павлина Стоянова.

Икономистът Миглена Иванова също е в екипа, следвана от хандбалиста Виктор Симеонов. Предприемачът Силвия Нейкова, доктор Силвия Моева, ветеринарният доктор доктор Евтим Евтимов, още един икономист Тихомир Маринов и младият инженер-технолог Преслав Генчев са от новото попълнение на, както и Виторио Нанков – още един състезател.

Земеделският производител Тодорка Петкова от дълго време работи за, както и дизайнерът Любомир Банчев, който пък от години е деятел на в Ловеч. Виктория Маринова, Игнат Игнев, Светлана Недялкова, Драгомир Кирилов и Венцислав Христов са също в тима на // претенденти за общински съветници. "

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР